Expert
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: cupa + participare cu taxa de 200 de lei la turneul final din toamna la care vor participa cei 8 castigatori ai celor 8 turnee din Roland Garros Series (in sistem 2 grupe de 4  si cu premiu excursie la Roland Garros in 2018 - cazare, avion si intrare la Roland Garros). 

Locul 2: medalie

Castigatorul se va califica la turneul final indiferent de marimea tabloului. Tabloul va fi intotdeauna eliminatoriu, mai putin in cazul cand sunt inscrisi trei jucatori, caz in care se va organiza o grupa de trei fara nicio taxa suplimentara. 

                  
                  
     (1) Madalin Enescu            
                  
         
09-09 Sambata nu inainte de 10:00
GREEN TECH CLUB   
6-3 6-7 6-3
(1) Madalin Enescu
        
 Nelu Pilaf                
     
07-09 Joi 17:00
GREEN TECH CLUB   
6-3 4-6 7-6
Ghidel Iulian
            
 Ghidel Iulian           
12-09 Marti 19:00
GREEN TECH CLUB   
7-6 6-2
(2) JUNG Jihun
    
                  
 (2) JUNG Jihun                
     
08-09 Vineri nu inainte de 21:00
GREEN TECH CLUB   
7-5 6-0
(2) JUNG Jihun
            
 Oancea Ionut Adrian                
         
10-09 Duminica 19:00
GREEN TECH CLUB   
6-4 6-2
(2) JUNG Jihun
        
 Brateanu Silviu Dragos                
     
09-09 Sambata 19:00
GREEN TECH CLUB   
6-1 6-1
Traian Radu
            
 Traian Radu