Expert
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: cupa + participare cu taxa de 300 de lei/ echipa, 150 de lei / jucator la turneul final din toamna la care vor participa cele 8 castigatoare ale celor 8 turnee din Roland Garros (in sistem 2 grupe de 4  si cu premiu excursie la Roland Garros in 2018 - cazare, avion si intrare la Roland Garros). 

Locul 2: medalie

Castigatoarea se va califica la turneul final indiferent de marimea tabloului. Tabloul va fi intotdeauna eliminatoriu, mai putin in cazul cand sunt inscrise trei echipe, caz in care se va organiza o grupa de trei fara nicio taxa suplimentara. Se va juca si cu doua echipe.

                  
                  
     (1) Iacob Adrian /
Brener Octavian
            
                  
         
25-09 Luni nu inainte de 21:00
GREEN TECH CLUB   
6-2 6-4
Dunca Iulian /
Mihai Gusa
        
  Dunca Iulian /
Mihai Gusa
                
     
22-09 Vineri nu inainte de 21:00
TRACIA   
3-6 6-1 6-2
Dunca Iulian /
Mihai Gusa
            
  JUNG Jihun /
Song Kyoungmin
           
02-10 Luni 19:30
GREEN TECH CLUB   
7-6 6-3
Dunca Iulian /
Mihai Gusa
    
                  
                  
     (2) Nelu Pilaf /
Potcovaru Adi
            
                  
         
26-09 Marti nu inainte de 21:00
GREEN TECH CLUB   
6-3 6-3
Vladimir Gheorghe /
Bistreanu Sorin
        
                  
      Vladimir Gheorghe /
Bistreanu Sorin