Master
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: cupa + participare cu taxa de 300 de lei/ echipa, 150 de lei / jucator la turneul final din toamna la care vor participa cele 8 castigatoare ale celor 8 turnee din Barclays Londra Series (in sistem 2 grupe de 4  si cu premiu excursie la Barclays Londra in 2018 - cazare, avion si intrare la Turneul Campionilor de la Londra). 

Locul 2: medalie

Castigatoarea se va califica la turneul final indiferent de marimea tabloului. Tabloul va fi intotdeauna eliminatoriu, mai putin in cazul cand sunt inscrise trei echipe, caz in care se va organiza o grupa de trei fara nicio taxa suplimentara. Se va juca si cu doua echipe.

                  
                  
     (1) Valentin Sava /
Tudor Catalin
            
                  
         
02-10 Luni nu inainte de 21:00
GREEN TECH CLUB   
6-3 6-2
(1) Valentin Sava /
Tudor Catalin
        
  Raducu Florin /
Popescu Cristian Aurica
                
     
29-09 Vineri nu inainte de 21:00
TRACIA
WO
Michael Grecu /
Gusa Mihai
            
  Michael Grecu /
Gusa Mihai
           
13-10 Vineri 19:00
GREEN TECH CLUB   
6-3 7-6
(2) Nicolae Andrei /
Paul Lascu
    
                  
                  
     (2) Nicolae Andrei /
Paul Lascu
            
                  
         
01-10 Duminica 14:00
TRACIA   
6-4 7-5
(2) Nicolae Andrei /
Paul Lascu
        
  Mihai Dan /
Razvan Radulescu
                
     
29-09 Vineri 19:00
GREEN TECH CLUB   
6-2 6-3
Alexandru Bogdan Antoniu /
Marcu Lavinia Florinda
            
  Alexandru Bogdan Antoniu /
Marcu Lavinia Florinda