Medium
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: cupa + participare cu taxa de 330 de lei la turneul final ( mai mare cu 30 de lei decat la seriile din 2017 ca urmare a maririi baremului arbitrilor de la 25 de lei la 40 de lei / meci) la care vor participa 8 din cei 24 de castigatori (in sistem 2 grupe de 4  si cu premiu excursie la Roma Foro Italico 2019 sau Madrid Caja Magica in 2019 sau Londra Nitto ATP Finals 2018 sau Paris Bercy 2018 la alegere  - cazare, avion si intrare la meciuri). Cei ce nu vor sa mearga intr-o astfel de excursie pot opta pentru 900 de lei in cosul virtual sau pentru un voucher Tennis Shop in valoare de 900 de lei. Excursia nu e transmisibila. 

Locul 2: medalie

Castigatorul se va califica la turneul final indiferent de marimea tabloului. Tabloul va fi intotdeauna eliminatoriu. 

                  
                  
     (1) Dulea Vlad /
BOGDAN Andrei
            
                  
         
25-02 Duminica nu inainte de 19:30
TENIS CLUB PESCARUS   
6-3 6-4
Cristian Florin Caprita /
Lapadat Daniel
        
  Sabina Cojanu /
Cojanu Eugen
                
     
24-02 Sambata nu inainte de 19:00
DINAMO   
6-3 6-3
Cristian Florin Caprita /
Lapadat Daniel
            
  Cristian Florin Caprita /
Lapadat Daniel
           
27-02 Marti 21:00
DINAMO   
WO
Daniel Vlasceanu /
Radulescu Leonard
    
                  
                  
     (2) Catalin Sirbu /
Cristea Adrian
            
                  
         
25-02 Duminica nu inainte de 15:00
DINAMO   
6-3 3-6 7-5
Daniel Vlasceanu /
Radulescu Leonard
        
  Daniel Vlasceanu /
Radulescu Leonard
                
     
24-02 Sambata nu inainte de 17:00
DINAMO   
6-2 6-3
Daniel Vlasceanu /
Radulescu Leonard
            
  Denis Alnitei /
Andrei Predescu