Expert
1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
Premii:
Locul 1: cazare doua nopti pentru doua persoane la Cabana Schiorilor**** in Predeal oricand (inclusiv iarna) + cupa + diploma
Locul 2: diploma + o saptamana de acces pt doua persoane la centrele de wellness de 5 stele World Class (piscina, sauna, jacuzzi, masaj, sala de fitness).
Locul 3 si 4: diploma + 1 set de mingi Dunlop Brilliance.

                  
                  
     (1) Otel Cosmin            
                  
         
27-10 Duminica 14:30
6-3 6-2
Buciu Decebal
        
 Buciu Decebal                
     
26-10 Sambata 14:30
WO
Buciu Decebal
            
 Sophie Saligny           
02-11 Sambata 16:30
6-4 3-6 6-4
Buciu Decebal
    
                  
                  
     (2) Niculescu Adrian            
                  
         
27-10 Duminica 14:30
4-6 6-3 6-4
Constantinescu Andrei
        
                  
     Constantinescu Andrei