Expert
Urmariti livescore-ul si programul pe terenuri (pentru a vizualiza programul pe terenuri dati click aici     ) pentru a nu astepta mult la terenuri in caz de prelungire a meciurilor precedente. Daca meciul dinainte se termina prin WO sau abandon, va vom suna pentru a va ruga sa ajungeti cat mai repede posibil la teren. Va multumim!

1. Niciun meci nu va fi reprogramat, indiferent de motiv, cu exceptia cazului in care am programat noi gresit acel meci.

2. Va rugam sa va asigurati ca ajungeti la timp la teren caci orice minut care depaseste marja de 15 minute permisa va atrage de la sine pierderea meciului prin W.O.

3. Arbitrii sunt trimisi de noi pentru a aplica ad litteram regulamentul fara a face concesii si va rugam sa respectati deciziile lor chiar daca uneori nu vi se par cele mai bune.

4. Din respect pentru adversar, pentru club si pentru arbitru, in cazul in care nu puteti ajunge la meci, va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil. Taxa de turneu nu se mai returneaza odata publicate tablourile.

5. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati clubul organizator la numarul de telefon din coltul dreapta sus al acestei pagini.

Va multumim si va dorim meciuri frumoase!
                  
                  
     (1) Dumitrescu Doru            
                  
         
23-02 Sambata 13:30
GREEN TECH   
1-6 6-3 6-1
(1) Dumitrescu Doru
        
 Razvan Radulescu                
     
20-02 Miercuri 20:30
DINAMO
6-4 6-2
Oancea Ionut Adrian
            
 Oancea Ionut Adrian           
28-02 Joi 21:00
ARCUL DE TRIUMF   
2-6 6-4 6-4
Marius Dima
    
                  
                  
     (2) Madalin Enescu            
                  
         
23-02 Sambata nu inainte de 15:30
GREEN TECH
WO
Marius Dima
        
 Ilina Florin                
     
19-02 Marti 21:30
GREEN TECH   
6-4 7-6
Marius Dima
            
 Marius Dima