Tipuri de turnee
Indiferent de tipul de turneu, jucatorii vor plati terenul pe care joaca la un tarif de doar 20 de lei/ora/juc. iarna, respectiv 10 lei/ora/juc. vara (in nocturna vara este 15 lei/ora).. 


SIMPLU:      a. Foro Italico Series - 68 de lei campionii turneelor din aceasta serie vor intra intr-o urna de unde vom extrage la final de an cate un castigator de la fiecare nivel de joc care va primi o excursie la Foro Italico Roma (zbor, cazare 2 nopti, bilet meciuri pe timpul zilei). 
 

       b. Grand Slam - 145 de lei - premiu locul 1: excursie la Nitto ATP Finals la Torino sau la Foro Italico la Roma. Aceasta excursie include: zbor dus-intors, cazare 2 nopti si bilet la meciuri pe intreaga zi la Torino, doar in sesiunea de zi la Roma.  Jucatorii vor avea posibilitatea sa aleaga in locul excursiei si un voucher de 900 de lei Wilson sau Head. Finalele vor fi arbitrate din scaun. Jucatorii vor fi grupati in grupe de cate 4 (3 meciuri de jucator) din care se califica mai departe cei mai buni 2 si cel mai bun loc 3. 

       c. CS Tour Finals - primii 16 de la fiecare nivel in ordinea numarului de turnee jucate intr-un an - 145 de lei - premiu locul 1: excursie la Foro Italico la Roma. Aceasta excursie include: zbor dus-intors, cazare 2 nopti si bilet la meciuri doar in sesiunea de zi la Roma.  Jucatorii vor avea posibilitatea sa aleaga in locul excursiei si un voucher de 900 de lei Wilson sau Head.  Aceste turnee se vor juca in formatul cu grupe de 4 jucatori, fiecare cu fiecare, urmand ca primii 2 din fiecare grupa si cel mai bun loc 3 sa mearga mai departe pe un tablou eliminatoriu. Finalele vor fi arbitrate din scaun.


DUBLU

       a.  Foro Italico Series - 138 de lei/echipa, adica 69 de jucator campionii turneelor din aceasta serie vor intra intr-o urna de unde vom extrage la final de an cate un castigator de la fiecare nivel de joc care va primi o excursie la Foro Italico Roma (zbor, cazare 2 nopti, bilet meciuri pe timpul zilei).


       b. Grand Slam - 290 de lei/echipa, adica 145 de lei/juc. - premiu locul 1: excursie la Foro Italico la Roma. Aceasta excursie include: zbor dus-intors, cazare 2 nopti si bilet la meciuri pe intreaga zi la Londra, doar in sesiunea de zi la Roma.  Jucatorii vor avea posibilitatea sa aleaga in locul excursiei si un voucher de 1800 de lei Head sau Wilson . Aceste turnee se vor juca in formatul cu grupe de 4 echipe, fiecare cu fiecare, urmand ca primele 2 echipe din fiecare grupa si cel mai bun loc 3 sa mearga mai departe pe un tablou eliminatoriu. Finalele vor fi arbitrate din scaun


TURNEU PE ECHIPE:

La turneele pe echipe pot participa echipe formate din 2 pana la 4 jucatori. Se joaca 2 meciuri de simplu si unul de dublu la fiecare intalnire, 50 de lei de echipa. 

Clasamente: punctele se pot obtine doar prin participarea la turnee si sunt alocate similar cu cele alocate in ATP. 

Alte reguli utile:

     a. Cele 2 mingi cu care s-a jucat meciul raman la club;

     b. Jucatorii vor juca un singur meci pe zi atat la simplu cat si la dublu, cu exceptia cazului in care isi doresc sa joace 2 meciuri/zi; 

     c. Un meci odata programat nu se mai reprogrameaza la cererea jucatorilor indiferent de motiv. Se poate reprograma doar din motive organizatorice;

     d. Daca un jucator nu este pe teren cand se implinesc 16.00 minute de la ora la care terenul a fost gata de joc in cazul turneelor fara arbitru, respectiv terenul a fost gata de joc si arbitrul prezent, acesta va pierde meciul. Daca ajunge ulterior se poate juca doar amical la tariful preferential al C. S. ;

     e. Se adauga 5 minute la timpul de plata din momentul in care jucatorii au dat mana la fileu la finalul meciului.;

     f.  Daca s-au jucat 74 de minute se platesc 60, daca s-au jucat 75 de minute se platesc 90, daca s-au jucat 104 minute, se platesc 90, daca s-au jucat 105 minute, se platesc 120 si asa mai departe.

 

Durata unui turneu


Turneele dureaza intre 3 si 7 zile in functie de marimea tabloului. Se joaca si in timpul saptamanii si in weekend in functie de zilele si orele de disponibilitate declarate de jucatori la inscriere. 

 

Niveluri de joc


 

Jucatorii care nu sunt siguri ce nivel de joc li se potriveste sunt rugati sa ne scrie la contact@competitii-sportive.ro. O subevaluare atrage oprirea jucatorului in timpul turneului. 

Starter - jucatorii care s-au apucat recent de tenis sau care, chiar daca s-au apucat de mult timp, au jucat extrem de rar. In circuitul paralel sunt jucatorii de la nivelul 4.

Medium (nivelul 5), Master (nivelul 6), Expert (nivelul 7), Stelar (nivelul 8), si Galactic (nivelul 9) in ordinea cresterii nivelului de joc. 


 

Contributia anuala 
In provincie nu este deocamdata obligatorie decat pentru cei ce vor sa beneficieze de reducerile pe care diverse magazine de produse de tenis le ofera in cazul in care aveti taxa anuala platita la C.S., reduceri pe care le regasiti mai jos:
 
In Bucuresti, de la al doilea turneu devine obligatorie plata unei taxe anuale (care se plateste online prin card sau transfer bancar) in valoare de 145 de lei care va face sa fie activ contul dvs. timp de 365 de zile din momentul platii (de exemplu, daca taxa a fost achitata pe 01.12.2019, jucatorul s-a putut inscrie la turnee pana pe 30.11.2020), lucru care va va permite sa beneficiati de:

1. 25% reducere la orice produs achizitionat de pe platforma www.sportin.ro sau de la unul din magazinele oficiale Head (mai putin produsele aflate deja in sale, in promo sau baxurile de mingi) 

Locatiiile Head de unde pot fi achizitionate produsele cu discount de 25% (cu conditia prezentarii buletinului) sunt urmatoarele:

Magazinul on-line https://sportin.ro/, tel 0728877305 / 0723.364.777 

Magazinele fizice:  
a. Bucuresti- Head- Atelierele Noi, nr.17, sector 1 Giulesti. Tel. 0722 621 661 (Madalina)  
b. Head Mamaia –Constanta in clubul de tenis IDU Mamaia, Tel. 0722.529.912 (Liliana).

2. 20% reducere la orice produs achizitionat de pe site-ul Wilson Romania: http://www.newsport.biz/. Reducerea nu este valabila la produsele care sunt intr-o alta promotie (adica sunt deja reduse) si la Baiardo. De asemenea, nu se cumuleaza cu voucherele, adica ori se folosesc vouchere, ori discount-ul de 20%.

Locatia Wilson de unde pot fi achizitionate produsele cu discount de 20% (cu conditia prezentarii buletinului) este Calea Mosilor, nr. 268. 

3. 10% DISCOUNT la orice produs mai putin cele aflate in promotie si mingi pe dunloptenis.ro. Cand comandati va rugam sa treceti in comentarii ca aveti contul activ la competitii-sportive.ro. 

4.10% DISCOUNT la orice produs comandat pe site-ul www.tenisshop.ro sau achizitionat in magazinul din Bucuresti, Calea Mosilor, 62-68, Sector 3. Reducerea nu se aplica si produselor aflate in alte promotii.

5. 25% discount la orice produs oferit de Vinoteca Romaneasca. Situata pe Blvd. Iuliu Maniu, nr. 12, Bucuresti si pe Blvd. Unirii, Bl. U12, Slobozia, Vinoteca Romaneasca va asteapta cu drag sa va bucurati de vinurile premium pe care le gasiti atat vrac ( bag-in-box), cat si imbuteliate. 

Contact: 0728412297 - Paul Lascu. Livrare gratuita oriunde in Bucuresti, inclusiv la terenurile unde se desfasoara meciurile din cadrul circuitului.

Competitii-Sportive.ro a inceput in 2012 si a fost in tot acest timp un circuit facut de jucatori pentru jucatori, din pasiune pentru tenis.

Competitii-Sportive.ro este strigatul nostru de lupta, este clasamentul care ne uneste si ne confrunta, care-i cerne pe cei mai buni dintre noi si le da posibilitatea tuturor, de la incepatori la avansati, de a practica sportul, de a concura intre ei si de a lega prietenii intr-o competitie inversunata, plina de pasiune, dar si de fair-play. 

Competitii-Sportive.ro este al celor care iubesc SPORTUL, cei pentru care SPORTUL este un mod de viata. Noi suntem cei care iubim competitia, care simtim nevoie de lupta si de adrenalina pentru a trai.

Competitii-Sportive.ro este oportunitatea de a cunoaste oameni cu care impartasesti o pasiune comuna si acest lucru este de nepretuit.

"Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis"

(Radu Gyr - "Indemn la lupta")

Pentru a putea participa la turneele din circuit trebuie sa urmati doi pasi:

      1. Sa va creati cont pe site - dureaza 50 de secunde - click pe "Inscrie-te" din coltul dreapta sus al site-ului; 

      2. Click pe tabul " Turnee";

      3. Click pe "Turnee viitoare"; 

      4. Alegeti turneul dorit si dati click pe nivelul dvs. de joc;

      5. Click pe "Inscriere";

    6. Declarati intervalele de disponibilitate daca e cazul (in provincie se joaca doar in weekend si nu sunt aceste intervale de disponibilitate si atunci doar declarati ca aveti acceptul medicului sa jucati in turnee) si apoi click pe "Continua";

      7. Alegeti metoda de plata preferata si click pe "Plateste". Taxa se achita fie mergand la o sucursala bancara, fie online (transfer bancar sau card). 

Turneele vor fi organizate pe 4 niveluri de joc astfel incat fiecare participant sa aiba sanse reale sa castige unul din premiile oferite. Nivelurile de joc sunt: Starter, Medium, Master si Expert. Nivelul de joc se alege la prima participare la un turneu dupa care nu mai poate fi modificat ulterior decat de catre staff-ul competitii-sportive.ro in functie de rezultatele jucatorului in urma turneelor.

Se poate inscrie in competitie orice persoana, indiferent de sex care are 14 ani impliniti cel putin.

Fiecare membru al site-ului are o pagina personala pe care isi poate verifica clasamentul la zi si rezultatele tuturor participarilor la turnee.

Pentru regulamentul complet, dati click aici